За нас

Имаме удоволствието да Ви представим туристическа агенция ДИРОН, официално регистриран туроператор с лиценз № 05263. Ние сме амбициозна, свежа и независима компания.
Основният предмет на дейност на фирмата е туризъм в страната и чужбина – групови и индивидуални пътувания.
Нашата цел е да достигнем такова съчетание между цената, качество и  условия,  с което да подсигурим  за своите клиенти  конфортна и достъпна  почивка.
В основата на нашата работа е грижата да получите най-доброто: от безупречна организация на пътуването до гарантиран отдих на избраното от Вас място. Групите ни винаги се придружават от професионални водачи, предлагаме отлични хотелски бази, интересни екскурзионни програми, квалифицирани гидове и високо качество на туристическата услуга.
Благодарим на нашите клиенти, които ни се довериха през успешно изминалите сезони. Уверяваме Ви, че няма да спрем да работим за Вас и ще представим на вниманието Ви нови вълнуващи дестинации.
Работата ни е напрегната и отговорна, но за нас е удоволствие да създаваме радост и настроение на тези, които ни поверяват почивните и празничните си дни.
Позволете ни да се погрижим за Вашата незабравима ваканция!
Очакваме Ви!С уважение:
Надя Гиргинчева